BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mit tud az új Sony Ericsson mobil? Fotó

A Sony Ericsson új készüléket mutatott be, hamarosan kapható a G705-ös mobil.

Az új G705-öt elsősorban azoknak ajánlják, akik szeretnék megkönnyíteni mindennapi életüket a mobilkommunikáció területén - derül ki a cég közleményéből.

A telefon 2,4 hüvelykes kijelzője gondoskodik arról, hogy kellemes, áttekinthető legyen a HSDPA-val működő nagy sebességű internet által megjelenített oldal. Ehhez elég a parancsikonra kattintani, és viszonylag gyorsan használható a Google™ keresője. A weboldal nagyobb megjelenítéséhez elég a zoom parancsikont megnyomni, vagy a telefont elfordítani, így a kijelző is automatikusan átvált fekvő formátumba.

A HSDPA pedig abban segít, hogy a teljes körű HTML böngészővel, az e-mail kliensekkel és az asztalon elhelyezett RSS csatornával mindig napra készek lehetnek a hírek szerelmesei.

A készülék 3,2 megapixeles kamerát rejt magában, a fényképeket, zenéket videókat akár a Wi-Fi™ kapcsolatot kihasználva lehet fel, illetve letölteni, vagy az 1GB-os kártyán tárolni.

A beépített aGPS a Google Maps™ for Mobile and Wayfinder™ navigációs rendszerrel együtt gondoskodik a tájékozódási pontok megtalálásáról.

A cég bejelentette, hogy partnere lett a Google™, így a YouTube™ beépített funkciója már elérhető lesz a Sony Ericsson meghatározott készülékeiben. Ezzel az alkalmazással a felhasználók közvetlenül tölthetnek fel, vagy le videókat az oldalon.

A G705 és GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 és UMTS/HSDPA 2100 hálózatokon működik. A G705-t kiemelt boltokban kapható 2008 negyedik negyedévének elejétől Luminous Black (“Élénk fekete”) színben. Ez GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 valamint UMTS/HSUPA 850/1900/2100 hálózatokon lesz elérhető.

A VGO részletes tesztje hamarosan olvasható lesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.