BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Renoir az LG csapatát erősíti – Nézze meg a festői telefont

Az LG már korábban is szívesen élt azzal a "trükkel", hogy érdekes nevet adott telefonoknak semmitmondó típusjelzések helyett. Most merészen tovább lépett ezen az úton azzal, hogy a neves impresszionista festőről nevezte el új, 8 megapixeles mobilját.

Az LG bizonyára érzi, hogy az olyan típus számok, mint a  LG KU990 nem feltétlenül nyerik meg a vevők szívét, ezért az említett modell is Viewty néven futott be – írja a Terminál.hu. Ez a sors vár a KC910-re, is. Novembertől Magyarországon is kapható a nyolc megapixeles telefon, bár az ára egyelőre nem ismert.

Az  új modell külsőre sokban hasonlít a Viewty-ra. A 114 gramm tömegű telefon 107,8 milliméter hosszú, 55,9 milliméter széles és 14 milliméter vastag, az előlap nagy részét uraló érintőkijelző pedig 3 colos képátlón 240x400 pixelt és mintegy 262 ezer színárnyalatot vonultat fel.

A KC910 az LG első 8 megapixeles felbontású kamerás mobilja, mely ily módon a nyár elején bejelentett Sony Ericsson C905, illetve a nyár közepén érkezett Samsung i8510 INNOV8 riválisa. A Schneider-Kreuznach optika mögötti képszenzor segítségével maximum 3.264x2.448 pixeles felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Említést érdemel továbbá a xenon vaku, az arc- és mosolydetektálás, és a maximum ISO1600-as fényérzékenység is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.