BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

IQSys: többmillió dolláros beruházás szakértői központba

Három millió dolláros befektetéssel regionálissá bővíti pénzügyi rendszerekkel foglalkozó szakértői központját az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt.

Az egész Európára kiterjedő szolgáltatói bázis fejlesztése a társaság anyavállalatának, a Magyar Telekomnak a támogatásával jöhet létre. A banki informatikai rendszerekkel foglalkozó iFlex Solution és az IQSYS egyik elődcége 2001-ben kötött értékesítési partneri szerződést. A hazai piac kiszolgálását célzó kompetencia központot 2004-ben hozták létre.

A térség fejlődési lehetőségeit látva azonban az iFlex mostani tulajdonosa, az Oracle és az IQSYS úgy döntött, hogy a partneri szerződést a határainkon túlra is kiterjeszti. A regionális szakértői központban három lépcsőben mintegy 50 fővel növelik a létszámot. Az első 15 szakértő képzése jelenleg is folyik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.