BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megnyílt a ProLogis Park Budapest-Batta

Hatodik magyarországi ipari parkját nyította meg ma a ProLogis. A Batta Ipari Park területén elhelyezkedő ProLogis Park Budapest-Batta a raktározási, disztribúciós és könnyűipari tevékenységek mellett az ellátási lánc más nehézipari tevékenységeinek is otthont adhat, ami további szinergiahatásokat eredményez.

Budapest melletti stratégiai elhelyezkedése miatt szinte minden iparág képviselői megtalálhatóak a Batta Ipari Parkban – mondta Kemenes László, a ProLogis magyarországi alelnöke. Ez a terület ideális az olyan gyártók és logisztikai vállalatok számára is, akik gyors kapcsolatot keresnek a budapesti nemzetközi repülőtérhez, amely kevesebb, mint 54 kilométerre található a park bejáratától.

Izgatottak vagyunk a budapesti régióban folytatott tevékenységünk miatt, és arra számítunk, hogy új létesítményünk megnöveli ügyfeleink ellátási láncának és termelési követelményeinek értékét ezen a területen.

A ProLogis körülbelül 15,6 millió eurót fektetett ebbe a létesítménybe. A park a teljes kiépülést követően több mint 93 400 négyzetméter raktár- és irodaterületet foglal majd magában. A ProLogis Park Budapest-Batta a Batta Ipari Parkban helyezkedik el, a bőséges képzett munkaerőt biztosító, történelmi ipari város, Százhalombatta mellett, 25 kilométerre Budapest belvárosától.

A terület közvetlenül csatlakozik a vasút- és közúthálózathoz, valamint egy kilométerre található az M6-os autópályától, kilenc kilométerre az M0-ás körgyűrűtől, amely további elérést biztosít az M1, az M5 és az M7-es autópályákhoz.

A ProLogis magyarországi portfoliója öt disztribúciós parkot foglal magában a budapesti régióban, amelyek területe meghaladja a 463 000 négyzetmétert. A hatodik park, a ProLogis Park Hegyeshalom, az osztrák és a szlovák határ közelében található, teljes területe több mint 24 000 négyzetméter.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.