BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mosoly-érzékeny és eltünteti a szépséghibákat – Új LG mobil

Az LG ma bejelentette keskeny, 8 megapixeles LG KC780 obiltelefonjának megjelenését. A készülékkel elsősorban a portréfotósoknak szeretne örömet szerezni a cég.

A felhasználók mobiltelefonjuk kamerájával jellemzően magukról vagy egymásról, azaz emberekről készítenek képet – ennek figyelembevételével fejlesztette ki az LG a KC780 mobiltelefont, amelynek kamerafunkcióit több, portréfotózásra alkalmas szolgáltatással bővítették.

Az LG KC780 kamerája a számos a cég közlése szerint az arcra összpontosít. Az arcérzékelő automatikusan megtalálja, és az arcra fókuszálja a kamerát, hogy minél élesebb képek szülessenek.

Emellett a modellbe mosolyfelismerő technológiát is építettek, ami az emberi száj görbületét észlelve fókuszál, így a kamera csak akkor oldja ki a zárszerkezetet, ha mosolyog a fotó alanya. A szépségmóddal pedig telefon tulajdonosa eltávolíthatja az arc apró hibái.

A telefon Smart Bluetooth-t is tartalmaz, amelynek segítségével a beépített kamera számítógépes csatlakozás esetén webkameraként működik. Az LG azt állítja: a  modell magas fényérzékenységének köszönhetően a készülék majdnem tökéletesen "lát" sötétben, és alkalmas nagy képernyős tévéken lejátszható DVD felbontású videofelvételek készítésére is.
Az LG KC780 Európában 2008. novembertől kapható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.