BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ajándék utalvány év végi céges jutalomként

Év végén felmerül a kérdés, hogy milyen jutalmat adhatna a cég munkatársainak, amelyet minden dolgozó örömmel fogadna. Az évente három alkalommal 6 900 Ft értékben adható ajándék utalvány a korszerű béren kívüli juttatások keretén belül a legszélesebb körben használható fel.

Az ajándék utalvány a törvényi szabályozásnak megfelelően 2008-tól évente háromszor adható 6 900 Ft értékben minden munkavállalónak és a velük közös háztartásban élő hozzátartozóiknak, így az adómentes juttatás megtöbbszörözhető. A Sodexo Pass Hungária Kft. által forgalmazott ajándékutalványokat összesen 39 000 helyen válthatják be a dolgozók az élelmiszerektől kezdve a műszaki cikkeken át a ruházatig.

Az ajándék utalvány a cégeknek is kedvező, hiszen béren kívüli juttatásként adó- és járulékmentesen adható. Ez azt jelenti, hogy közel 50 %-os bérköltség-megtakarítást érhet el, ha utalványt ad juttatásként, és nem bérben fizeti ki ugyanezt az összeget. Más oldalról megközelítve kétszer akkora összegű juttatást biztosíthat ugyanabból a keretösszegből. Az ajándék utalvány mellé most a Sodexo Pass kuponfüzetet is kínál, amellyel az akcióban részt vevő közel 400 üzletben akár 10 % kedvezményben is részesülhet a felhasználó.

www.ajandekutalvany.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.