BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

E-mailben kap képeket? Nézegesse őket az íróasztalon!

A digitális képkeretek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ennek köszönhetően a konkurens gyártók igyekeznek minél több funkciót belepakolni ezen készülékekbe. Jó példa erre a most bemutatott iGala is.

Ezúttal az Aequitas Technologies mutatta be a maga digitális képkeretét, melyet szimplán iGala Wireless Digital Picture Frame névre keresztelt el A nyolchüvelykes érintőképernyővel ellátott készülék, mint ahogy neve is mutatja Wi-Fi támogatással is rendelkezik, melynek segítségével elérhetjük a Microsoft''s FrameIt szolgáltatást.

Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó a képkereten böngésszen a hírek illetve a különböző forgalommal és időjárással kapcsolatos információk között – számol be az ITmánia.

Emellett lehetőség van fotók nézegetésére a Flikr-ön keresztül, de amire igazán fókuszál a készülék, az a Gmail támogatottság. A képkeretet társíthatjuk a már meglévő fiókunkkal, így innentől fogva bárhonnan küldözgethetünk fényképeket az eszközre.

Az iGala felhasználói felülete hasonlít az iPhone-éra, ám jelen esetben 800x600-as felbontásról beszélhetünk, viszont a multi-touch funkció nem támogatott. E-mail írásakor egy érintésérzékeny billentyűzet segít a felhasználónak, mely gyakorlatilag az egész képernyőt elfoglalja. A készülék belső memóriája 1GB. A képkeret már megvásárolható, ára 240 dollár.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.