BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Luxus mobil a Ferraritól, Magyarországon is - Galéria

A Vertu bejelentette Ascent Ti nevű limitált kiadású luxus mobil szériáját. A három színben kapható készülék külsejét a Ferrari álmodta meg.

A babapiskóta fazonú Ascent Ti Ferrari az autógyár jellegzetes színeivel harmonizálva Nero (fekete), Rosso (vörös) és Giallo (sárga) változatban kerül a polcokra november elején. A modell az UMTS (2100 Mhz) mellett négy hullámsávon képes kommunikálni (850/900/1800/1900MHz), vagyis az egész világon használható.

Az Ascent Ti négy gigabájtos saját tárolóval rendelkezik, a számítógépekhez bluetooth-szal és micro USB-vel is csatlakoztatható. A készülékbe három megapixeles kamerát építettek. Kuriózumként a mobil tulajdonosai a Ferrari F430 és a 612 Scaglietti motor hangjait is használhatják csengőhangként. Az "egyszerű" csengőhangokat Dave Stewart, a Eurythmics-frontembere szerezte.

Az Ascent Ti november elsejétől mindhárom színváltozatban kapható Magyarországon a Gold and Diamonds üzleteiben.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.