BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

OEP-főigazgató: pozitív folyamatok történtek

Az OEP főigazgatója szerint történtek pozitív folyamatok a közelmúltban, ezekről beszélta Világgazdaság által rendezett budapesti egészségpolitikai konferencián.

Jó megoldásnak tartom, hogy az OEP-nek kistérségi ügyfélszolgálati irodái lesznek, ez például egy pozitív folyamat, ami segíti a biztosítottak ügyintézését - emelte ki Rendek Vilma, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár megbízott főigazgatója.

A forrásbiztosítás kapcsán a finanszírozásról elmondta, a szolgálatók által kifogásolt teljesítményvolumen-korlát felülvizsgálása jelenleg is zajlik, az esztendő vége előtt egy megújított koncepció kerül kidolgozásra.

Kérdésre válaszolva azt is hozzátette, másfél év alatt közel 800 ezer ember jogviszonya rendeződött és 200 ezren fizetnek maguk után egészségügyi járulékot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.