BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

TAG Heuer Magyarországon - az üzletet maga Jack Heuer nyitja meg

A budapesti Andrássy úton újabb luxusmárka nyitja meg rövidesen üzletét. A többek között a Forma 1-ből is ismert, világhírű svájci óragyár a TAG Heuer luxusbutikja az első ilyen márkabolt lesz az európai kontinensen.

December elején maga a TAG Heuer cég tiszteletbeli elnöke, Jack W. Heuer nyitja meg a budapesti Andrássy úton a méltán népszerű luxusmárka speciális boltját. A svájci születésű Jack Heuer egyébként annak az Edouard Heuernek a dédunokája, aki 1860-ban alapította a Heuer óragyárat.
 
Bár a világ jelentős részén a recessziótól tartanak, a nagy luxusmárkák sorra jelennek meg saját exkluzív boltjaikkal Budapesten. Ebből a sorból a TAG Heuer sem kívánt kimaradni. Abban bíznak, hogy már Magyarországon is kialakult egy olyan társadalmi réteg, amely igényli a különleges termékeket, van pénze, hogy megfizesse és van ízlése, hogy tudja, mit akar a pénzéért. Akkor inkább itt költse el azt el, mint máshol a világban. Karácsony előtt luxuscikkekből is több fogy természetesen, mint máskor, ezért nyit a bolt még a nagy bevásárlási roham előtt, december 4-én.
 
Bár a TAG Heuer népszerű luxusórái eddig is elérhetőek voltak a magyar fővárosban, ez az üzlet az első a maga fajtájában, nemcsak Magyarországon, hanem az egész kontinensen. Itt ugyanis elsőként jelennek majd meg a márka legújabb termékei:  például a Grand Carrera lenyűgöző első példányai.  Ezek az ékszernek is pompás műszaki remekek ma a legkedveltebb luxustermékek közé tartoznak.
 
Magyarországon egyébként a TAG Heuer rajongók klubjának több mint 1000 lelkes tagja van – nyilván ez is sokat nyomott a latban, amikor helyet kerestek a luxusboltnak.

Itt ugyanis nemcsak luxuscikkeket, a svájci óraipar remekeit forgalmazzák -  hanem igazán fényűző körülmények között várják a vásárlókat és az érdeklődőket. A cég svájci központja ugyanis még azt is előírta a magyar beruházóknak, hogy milyen márványt kell felhasználni a padlóhoz, vagy milyen különleges trópusi fát szükséges alkalmazni a belső burkolatokhoz és a bútorokhoz, hogy a berendezés összhangban legyen ezekkel a nemesen elegáns órákkal.
 
A cég filozófiájának kulcsszavai a presztízs, a teljesítmény, az avantgárd technológia és az abszolút megbízhatóság – természetesen Budapesten is.

További érdekesség a Luxus Mellékletben

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.