BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A német nagykövetség előtt tüntetnek holnap a reptéri szakszervezetek

A Budapest Airport (BA) nem lát okot arra, hogy a szakszervezetek és a menedzsment közötti tárgyalásokba nemzetközi közvetítőt vonjanak be - mondta Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatainak igazgatója egy rendkívüli sajtótájékoztatón vasárnap Budapesten.

A Ferihegyi repülőtéren december 10-e óta sztrájkoló szakszervezetek, a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) szombaton azt javasolták, hogy vonják be a tárgyalásokba a belga Francois Ballesterót, az Európai Közlekedési Dolgozók Szövetségének főtitkárát.

 Kovács Zoltán, az RDSZSZ elnöke elmondta, hogy álláspontjuk szerint a BA félretájékoztatja a közvéleményt. A szakszervezetek és a repülőtéri dolgozók hétfőn 11 órakor a budapesti Német Nagykövetség elé demonstrációt szerveznek - tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.