BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ferihegy: belga szakembert vonnának be közvetítőnek a szakszervezetek

Belga közvetítő bevonását kérik az egyeztetésbe a ferihegyi reptéren 11 napja sztrájkoló szakszervezetek - áll az érdekképviseleti szervezetek VGO-hoz eljuttatott közleményében.

A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) a Budapest Airport (BA) vezérigazgatójának írt levelükben azt javasolják, hogy a BA fogadja el a felek közti közvetítőnek Francois Ballesterot belga állampolgárságú szakértő, az Európai Közlekedési Dolgozók Szövetsége titkárának bevonását.

Ballestero úr közel harminc éves tapasztalattal rendelkezik a legsúlyosabb munkaügyi és társadalmi konfliktusok feloldásában, megoldásában. Európa-szerte számtalan országban vett már részt hasonló konfliktusok megoldásában, és jól ismeri a Ferihegyen kialakult helyzetet is - áll a közleményben. A szakszervezetek szerint a rutinos, és többször bizonyított szakértő bevonása elő tudja mozdítani a felek közti egyeztetéseket.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.