BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt tartunk - A Kékfény vonzóbb volt, mint Angelina Jolie

A TV2-n véget ért a Doktor House negyedik évada. A sorozat a múlt héten csak a hetedik helyen végzett, de még így is jobban teljesített, mint az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Ítéletnap.

A Doktor House évadzáró epizódjára mintegy 588 ezren voltak kíváncsiak a múlt héten, ez a hetedi helyre volt elég a 18-49 éves korosztály körében. A kaliforniai kormányzó lekörözése egyébként nem tekinthető nagy tettnek, mivel az említett Ítéletnap című film csak a 26. helyre jutott ugyanebben a korosztályban.

A marketing-képes korcsoport számára – akárcsak az előző héten – Sandra Bullock volt a nyerő, a Beépített szépség második része lépett a dobogó legfelső fokára. Úgy tűnik, folytatódik az NCIS sikere, amely egyúttal egy negyedik helyet szerzett a TV2-nek. A tengerészeti helyszínelőkön és House-on kívül csak a Hal a tortán jutott be a TV2 műsorai közül az első tízbe a 18-49 évesek körében.

A teles közönséget tekintve az RTL Klub aratott a múlt héten. Az első helyet 2 millió 141 ezer nézővel ragadta magához a Szombat esti láz, amelyet a szokásos Híradó-Fókusz – Barátokk közt trió követ. A Beépített szépség népszerűségét jelzi, hogy itt is ötödik helyig jutott, holott a teljes mintában a játékfilmek általában nem szerepelnek jó helyen. A másik csoporthoz képest eltérés, hogy itt a Napló képviseli a TV2-t a nyolcadik helyen.

Örömmel üdvözölhetjük ismét az M1-et a toplistán: a Kékfény a teljes közönség körében a 26. helyre volt elég, ami figyelemre méltó, tekintve, hogy Lara Croft kalandjaira kevesebben voltak kíváncsiak, mint az M1 bűnügyi műsorára. Emellett a harmincadik helyre becsúszott a Csináljuk a fesztivált is, 799 ezer nézővel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.