BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hol nézték a legtöbben a beiktatást?

A Nielsen adatai szerint a hírportálok versenyét a CNN nyerte meg Barack Obama elnöki beiktatása terén. Kedden tizenegy millió egyéni látogató figyelte a ceremóniát az amerikai hálózaton.

A CNN Digital Network győzött kedden: tizenegy millióan választották a televízió weboldalát – írja az AP. A második helyet az MSNBC Digital Network szerezte meg, tíz millió egyéni látogatóval, a harmadik pedig a Yahoo News, 9,1 milliós közönséggel. A top ötös listát a Fox News Digital Network és az AOL News zárja.

A CNN adatai szerint a beiktatás napja reggel hat és délután fél négy között 21,3 millió streamet töltöttek le tőle – a cég történetében ez eddig a legjobb eredmény. A beiktatás webes közvetítésének érdekessége, hogy a CNN a Facebookkal összefogva lehetővé tette, hogy a washingtoni események mellett a látogatók azt is láthassák, elérhetőek-e ismerőseik.

Az AP összesen nyolc millió video stream letöltést regisztrált telje hálózatán és jól teljesített a nemrég megújult whitehouse.gov is. Az online Fehér Ház a Nielsen szerint 1,3 millió látogatót vonzott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.