BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kanadai tőkéért "kilincsel" Oroszország a szocsi Olimpiához

Dmitrij Kozak orosz külügyminiszter-helyettes Vancouverben kanadai vállalkozókkal találkozva kijelentette, még nem késő, hogy kanadai befektetők is részt vegyenek a Szocsi térségében 2014-ben megrendezésre kerülő téli olimpiai játékok vonzó építkezéseiben.

A kanadai tőkések részére igen jó lehetőségek kínálkoznak a dinamikusan fejlődő városban és térségében. Az orosz külügyminiszter-helyettes és kísérete a 2010-ben Vancouverben megrendezendő olimpiai játékok sportlétesítményeit tanulmányozza – tudósít az Itar-TASZSZ.

A külügyminiszter-helyettes hangsúlyozta, hogy a kanadai cégek számára még nem késő a befektetések megkezdése. Hozzátette, hogy az Olimpia idején használandó létesítményeket a 2014-es játékokat követően kulturális-szórakotató központokként kívánják hasznosítani.

Gary Lunn kanadai sportminiszter tolmácsolta Stephen Harper miniszterelnök üdvözletét, aki szerint Kanada tapasztalatai és a kanadai vállalatokkal létesítendő kapcsolatok hasznosak lesznek mind az orosz, mind a kanadai fél számára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.