BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Rendkívüli és agresszív" takarékossági intézkedések - Költséghatékonyság a GM-nél

A General Motors bejelentése szerint "rendkívüli és agresszív" költséghatékonysági lépések megtételére készülnek Európában. Az autógyár közleményében azt is leszögezte: nem kommentálják az esetleges gyárbezárásokkal kapcsolatos híreket.

A General Motorsnak kedden kell a kormányzat számára benyújtania az átszervezési tervek előzetes változtát. Ennek kapcsán a nehézségekkel küzdő óriás ma közleményt adott ki az Európában várható "rendkívüli és agresszív" takarékossági lépésekről".

Az AFP-hez eljuttatott közlemény rövidre zárja a kérdést azzal, hogy leszögezi: a cég nem ad információt az esetleges gyárbezárásokról. Az Automative News Europe szerint a kontinensen három gyárat fenyeget leginkább a bezárás veszélye: egy belga, egy brit és egy német telephely kerülhet veszélybe.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.