BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rövid felnőttképzési programok a Corvinuson

Közbeszerzési referens

A sikeres közbeszerzés kulcsa a jól megírt, formai és tartalmi elemekre vonatkozó közbeszerzési szabályozásban előírt pályázati anyag.

Jelentkezz a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának márciusban induló elismert OKJ-s rövid felnőttképzési programjára, ahol közbeszerzési szakértők, jogalkotók segítik a résztvevőket a közbeszerzési ismeretek alapjainak elsajátításában.

Jelentkezési határidő: 2009. február 28.

http://www.uni-corvinus.hu/index.php?id=13459#c13221

 

Projektmenedzsment

A szervezetek hosszú távú sikeres működése a sikeresen megvalósított projekteken múlik. A BCE Gazdálkodástudományi Kara 2009. márciusában ismét indítja két modulból álló projektmenedzsment című rövid felnőttképzési programját.

Jelentkezési határidő: 2009. március 2.

http://www.uni-corvinus.hu/index.php?id=13458

 

Üzleti tervezés

A sikeres pályázat elválaszthatatlan része a szakmailag megalapozott projektkialakítás, a pályázati anyag nélkülözhetetlen eleme az üzleti terv. A Corvinus Egyetem rövidprogramok keretében nyújt segítséget a sikeres pályázati anyag elkészítéséhez.

http://www.uni-corvinus.hu/fileadmin/user_upload/hu/gazdalkodastudomanyi_kar/files/Felnottkepzes/uzleti_tervezes-2008_osz.doc

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.