BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ezer munkahelyet teremt Budapesten a British Petrol

A beruházással ezer munkahely létesül, a központ az év második felében kezdi meg a működését.

Nagy jelentőségű beruházást hajt végre, s ennek keretében több mint ezer új munkahelyet létesít Magyarországon a British Petrol (BP) – jelentette be tegnap Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter. „Ez a lépésünk a BP magyarországi jelenlétének számottevő bővítését jelenti, és kulcsszerepet játszik a cégstratégiánkban” – hangsúlyozta Richard Hookway, a világ egyik legnagyobb kőolaj- és földgáztröszt finomítói és marketingüzletágának pénzügyi vezetője a magyar miniszterrel folytatott tárgyalások után.

Az új szolgáltató központ, amely a tervek szerint 2009 második felében kezdi meg működését Budapesten, a BP munkatársainak elmondása szerint olyan mintát követ, amelyet a munkatársak képzésébe, a technológiai folyamatokba és az üzleti kultúrába történő befektetések egyensúlya jellemez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.