BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fényűzés és építkezés Cannes-ban - Galéria

A múlt héten - akárcsak az elmúlt évtizedekben - hanyagságot játszó ukrán és orosz milliomosok, igazi aranyifjak és szánalmas szerencsevadászok vadászterepe volt a sokak által csak Jimmy's-nek ismert épület.

Ma is fénybe borul még, de kopott már ez a varázs, az igazi téteket nem itt teszik meg - néhány méterrel odébb, a ringó jachtokon. A kaszinó nem az egyetlen malteros terep a Croisette-en.

Amint éppen átnézek a fesztiválpalotával szembeni saroktelekre, azt látom, hogy ezerrel dolgoznak a kevély Majestic bővítésén, néhány tömbbel odébb, az egykori Noga Hiltonból egy elegáns butik hotelt varázsolnak, tele van álvánnyal a főbejárat, a teherautók jönnek-mennek, csak estére állnak le.

Bezzeg a Carlton vagy a Martinez, nekik nincs szükségük a ráncfelvarrásra - egyelőre. A lakók ugyanis most is sokan vannak, ám így biztos leharcolják és egy-két év múlva elkerülhetetlen lesz a felújítás.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.