BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mire készül az Apple?

Az Apple egy tajvani forrás szerint tíz hüvelykes érintőképernyőket rendelt. A név nélkül nyilatkozó informátor nem tudja, mihez használja a majd a cég a megrendelt alkatrészeket, de egy ideje terjed a hír, miszerint az amerikai vállalat érintőképernyős mini PC piacra dobására készül.

A tajvani Wintek vállalat már korábban is dolgozott beszállítóként az Apple-nek, most pedig az eddigieknél nagyobb, tíz hüvelykes képernyőket rendelt tőle az amerikai vállalat – jelenti a Reuters névtelen informátorra hivatkozva.

A most kiválasztott méret körülbelül megegyezik a mini PC-kben használt képernyőkével, a piacon ezért terjed a pletyka, miszerint az Apple érintőképernyős számítógéppel rukkol elő. A tajvani médiában az is felmerült, hogy a gépeket a világ első számú megbízásos laptop gyártója, a Quanta Computer készíti majd.

A Wintek szóvivője megerősítette, hogy az Apple a megrendelő, de nem nyilatkozott arról, milyen berendezéshez gyártották az érintőképernyőket. Sem az Apple, sem a Quanta szóvivője nem kommentálta a híreket.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.