BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szolgáltató központot létesít Budapesten a BP

Nagy jelentőségű befektetést hajt végre, s több mint ezer új munkahelyet létesít Magyarországon a British Petrol (BP - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter.

"Ez a lépésünk a BP magyarországi jelenlétének számottevő bővítését jelenti és kulcsfontosságú szerepet játszik cégstratégiánkban" - hangsúlyozta Richard Hookway, a cég finomító és marketing üzletágának pénzügyi vezetője a Bajnai Gordon magyar nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszterrel folytatott tárgyalások után.

Az új szolgáltató központ, amely a tervek szerint 2009 második felében kezdi meg működését Budapesten, a munkatársak képzéseére, a technológiai folyamatokba és az üzleti kultúrába történő befektetésekre helyezi a hangsúlyt.

"A BP azért választotta Budapestet, mert a szolgáltatóipar terén a magyar fővárosnak Európa-szerte elismert, kiváló referenciái vannak, és jól teljesít a rendelkezésre álló munkaerőben is, különösen a nyelvtudás, valamint a műszaki és ügyfélszolgálati ismertek szempontjából" - kommentálta döntésüket Philip Whelan, az új központ irányítója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.