BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A MÁV tagadja a korrupciós vádakat

A MÁV Zrt. jogi lépéseket kezdeményez az egykori Vasúti Hivatal volt vezetőjével, Antal Dániellel szemben, a Magyar Nemzetben tett kijelentései miatt.

A MÁV Zrt. vezetése a lehető leghatározottabban visszautasítja azokat a minden alapot nélkülöző, korrupciós rágalmakat, amelyeket az egykori Vasúti Hivatal volt vezetője fejtett ki az egyik napilapban. A vasúttársaság Antal Dániellel szemben jogi lépéseket tesz a tendenciózus és valótlan kijelentések miatt.

Az egykori hivatali vezető felelőtlen és hamis kijelentései arról tanúskodnak, hogy egyáltalán nem rendelkezik valós ismeretekkel a MÁV működéséről, ellenséges hozzáállása pedig nemhogy segítené, éppen ellenkezőleg, akadályozza a magyar vasút korszerűsítésének ügyét.

A MÁV Zrt. menedzsmentje különösen furcsának tartja, hogy a hivatal volt vezetője felelőtlen, tényeket nélkülöző állításaival éppen akkor állt a nyilvánosság elé, amikor a gazdasági válság nyomán a vállalatcsoport működésével kapcsolatban fontos döntések előkészítése zajlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.