BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Összeurópai rendezvénysorozat kkv-knak

Európai kis- és középvállalkozások hete 2009 címmel indít összeurópai rendezvénysorozatot az Európai Bizottság. Ennek keretében május 6–14. között több mint kétszáz, kkv-val kapcsolatos és ennek a vállalati körnek szóló programot rendeznek szerte az unió tagországaiban.

Magyarország is aktívan bekapcsolódik a programsorozatba: 32 helyszínen közel ötven konferenciát, szakmai találkozót, konzultációt, tréninget tartanak különböző városokban, régiókban.

A szervezők között megtalálhatók regionális kereskedelmi és iparkamarák, szakmai érdek-képviseleti és gazdálkodó szervezetek egyaránt.

A rendezvénysorozat célja részint a tájékoztatás arról, hogy az Európai Unió és a nemzeti hatóságok milyen segítséget kínálnak a kisvállalkozásoknak. További cél a támogatás: a partneri kapcsolat kialakítása, szem előtt tartva, hogy a versenyképesebb kis- és középvállalkozások Európát is erősebbé tehetik, illetve, hogy az unió kész tanácsokkal, valamint támogatással szolgálni e vállalkozások számára.

Inspirálni is szeretnék e cégkört, mégpedig ösztönözni őket a látókörük kiszélesítésére, vállalkozásaik továbbfejlesztésére, illetve kiterjesztésére.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.