BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Részeg vagyok? Legyen kutyám? - Segít a döntéshozó portál!

A Hunch.com ötlete a népszerű fotómegosztó, a Flickr egyik megálmodójának agyából pattant ki. A weboldal célja, hogy a legkülönbözőbb kérdésekben segítse a döntések meghozatalát.

Részeg vagyok most? Készen állok arra, hogy kutyát tartsak? – többek között ilyen kérdésekre ad választ a Hunch.com. A Flickr csapatának egyik tagja által kitalált weboldal spektruma egyelőre még nem elég széles: az 500 induló témához mintegy 2 000 újabbat adtak hozzá a felhasználók a bétatesztelés ideje alatt – írja az AP.

Az oldal minél jobb kihasználásához érdemes részletes személyiségi profilt készíteni. Mivel a problémamegoldáskor feltett kérdések lényegretörőek és racionálisak, a hírügynökség megfogalmazása szerint szórakoztató a portál, bár igazán komoly döntések meghozatalára nem ajánlott.

Segítséget jelent, hogy a megoldási javaslatokat a site ugyan először a maga által megállapított fontossági sorrendben mutatja meg, de megnézhető a lista a népszerűség szerinti rangsorolással is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.