BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hipermarketet nyitott Sárbogárdon a Tesco

Sárbogárdon megnyitotta 96. hipermarketjét a Tesco üzletlánc; a mintegy húszezer terméket kínáló üzlet péntektől várja a vásárlókat - mondta el az áruházlánc kommunikációs vezetője az MTI-nek.

Az új kereskedelmi egység 107 munkahelyet teremtett a foglalkoztatási gondokkal küzdő térségben - tájékoztatott Hackl Mónika.

A sárbogárdi üzletben számos energiatakarékos és környezetbarát megoldást alkalmaztak. A használati meleg vizet például napkollektor melegíti, korszerű, energiatakarékos világítótesteket alkalmaztak, s ugyancsak energiatakarékos megoldásokat alkalmaztak a hűtésnél.

A Tesco Magyarország legnagyobb kereskedelmi lánca, a Tesco a második legnagyobb brit befektetője. 22 ezer magyar munkavállalót alkalmaz, s minden új áruház megnyitásával 100-300 új munkahelyet hoz létre.

Mintegy 15 éves magyarországi működése során 95 hipermarketet nyitott, s piacvezetőként hetente két és félmillió vásárlót szolgál ki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.