BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lecsaptak az illegális autóbontókra - 21 milliós bírág!

Nyáron is folytatódnak a 2009-es Zöld Kommandó akciósorozat helyszíni ellenőrzései, amelyek célja az illegális autóbontók felszámolása.

Júniusban összesen 88 telephelyet ellenőriztek a zöldhatóságok, 9 esetben volt szükség az illegálisan végzett hulladékkezelési tevékenység azonnali megtiltására, 2 esetben büntetőeljárás kezdeményezésére, további 12 esetben felszólításra.

Az ellenőrzések kapcsán bírság kiszabása, kötelezés kiadása összesen 28 esetben várható. Június végéig közel 185 tonna hulladékra mintegy 21 millió forint bírságot szabtak ki a felügyelőségek.


 
A júniusi akciók során 9 esetben volt szükség az illegálisan végzett hulladékkezelési tevékenység azonnali megtiltására, 2 esetben büntetőeljárás kezdeményezésére, további 12 esetben felszólításra.

Az ellenőrzések kapcsán bírság kiszabása, kötelezés kiadása összesen 28 esetben várható. Közvetlen környezetkárosítást 2 esetben tárt fel a hatóság. Június végéig közel 185 tonna hulladékra mintegy 21 millió forint bírságot szabtak ki a felügyelőségek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.