BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megújuló hűségprogram

A mai naptól T-Home-osok és T-Mobile-osok számára egyaránt számos kedvezményt és közös pontgyűjtést is kínál a Kapcsolat Program

A Kapcsolat Program legfontosabb újdonsága, hogy a T-Home és T-Mobile előfizetéssel egyaránt rendelkező és a programban arra regisztáló előfizetők vezetékes és mobilszolgáltatásaik után összevontan gyűjthetik pontjaikat, és azokat mobil és vezetékes készülékekre, internetes és mobiltartalmakra, valamint vásárlási kedvezményt biztosító pontkuponra válthatják be.

Amennyiben az előfizető T-Home-osként vagy T-Mobile-osként elérte az arany- vagy platina szintet, igényelheti a Prémium kártyát, amellyel elérhetővé válnak számára a T-Home és a T-Mobile által kínált közös Kapcsolat Prémium kedvezmények.

Így pl. a T-Mobile társkártya T-Home ügyfeleknek és a kedvezményes tv-előfizetés T-Mobile-osoknak.

A program teljes körű feltételei és részletei a 1430-as telefonszámon, a T-Pontokban és a www.t-home.hu és a www.t-mobile.hu weboldalakon érhetők el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.