A MAGGI adatai azt mutatják, hogy egyre többen keresik a megfizethető és gyors konyhai megoldásokat: az elmúlt évben poralapokból 15 százalékkal, leveskockából 6,6 százalékkal, ételízesítőből 4,3 százalékkal több fogyott.
A háztartások csökkenő élelmiszer-költése azt jelzi, hogy a mindennapi főzést is olcsóbban kell kigazdálkodniuk a háziasszonyoknak. Az okoskonyha.hu oldal abban ad tanácsot, hogy a gazdasági válság közepén hogyan lehet minőségi kompromisszum nélküli, ízletes fogásokat készíteni – írja a cég közleménye.
A MAGGI Okoskonyha címkével ellátott termékeket felhasználva tulajdonképpen 4 gombóc fagyi árából készíthetünk úgy gulyáslevest, hogy közben kevesebb időt kell a tűzhely mellett tölteni. A hamis gulyásleves, Okoskonyhás termékekkel és fél kilogramm virslivel elkészítve 640 Ft-ba kerül; a hagyományos gulyásleves, 40 dkg marhalábszárral pedig kb. 1.000 Ft-ra jön ki. Egy másik konkrét példa: ha a zöldfűszeres pulykasültet az Okoskonyha tippjeivel és pulykamell helyett pulykaszárnyból készítjük el, akkor a 4 fős család 1.260 Ft helyett 740 Ft-ból vacsorázik meg.
A tavalyi évben a Nestlé poralapjaival készült ételekkel közel 1 400 tonna (vagyis 14 millió adag) zöldség és gomba került a magyar családok asztalára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.