BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bécsből is olcsón jöhetnek az utasok Ferihegyre

Októbertől immáron a bécsi repülőtérről is kedvező tarifájú minibuszjárattal juthatnak el a Malév utasai Ferihegyre, hogy onnan a légitársaság járataival utazzanak tovább – közölte a társaság.

A Budapest Airport, az AirportShuttle-Minibusz, valamint a Malév a hét végén jelentett be több olyan intézkedést, amelyeknek célja, hogy Ferihegyet a régió vezető repülőterévé tegyék.

A Malév és az AirportShuttle-Minibusz október 25-ével indítja közös, menetrend szerinti expresszminibusz-járatát Ferihegyről Schwechatra.

A járat a három hónapja üzemelő Budapest–Pozsony és Budapest–Kassa minibuszjáratok mintájára napi két alkalommal fog közlekedni a két főváros között, és a Malév járataival együtt lehet rájuk jegyet foglalni.

A Malév és partnerei azért döntöttek a bécsi minibuszjárat beindítása mellett, mivel a korábbi kassai és pozsonyi járatok már sikeresnek bizonyultak. A légitársaság az első hónaptól kezdve több számjegyű utasszám-növekedést ért el Szlovákiában.

A nyár elejétől a duplájára nőtt az eladott Malév-repülőjegyek száma északi szomszédunknál, és az előfoglalások alapján a következő hónapokban további növekedés várható.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.