BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Twitter szeretne pénzt csinálni – Fizetős accountok az év végéig

A mikroblogger oldal társalapítója közölte: az 50 millió felhasználóval rendelkező portál továbbra is keresi a profitszerzés lehetőségeit.

Biz Stone, a Twitter egyik létrehozója korábban a Google-nál dolgozott, így talán nem meglepő, hogy – mint mondta – a kereső óriást tekinti példának a profitszerzés tekintetében.

Stone leszögezte: a cég jelenleg igyekszik megtalálni a megfelelő módszert, ugyanakkor a működlés elve egyelőre fontosabb számukra, mint a nyereség – idézi az AFP a szöuli konferencián elhangzott nyilatkozatot.

A cégvezető megerősítette, hogy az év vége előtt fizetős, céges accountokat hoznának létre a Twitteren. Stone abban bízik, hogy portál egyszerűsége és átláthatósága előnyt biztosít majd számukra a többi közösségi oldallal folytatott versenyben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.