BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Demszky: A háború óta nem volt ilyen Budapesten

A világháborút követő újjáépítés óta nem volt még ennyi városfejlesztő nagyberuházás Budapesten, mint ma. A célom az, hogy egy év múlva úgy adjam át a várost az utódomnak, hogy a legfontosabb beruházások befejeződtek vagy már sínen vannak – idézi Demszky Gábor főpolgármestert a budapest.hu.

Demszky Gábor elmondta: Budapest új metróvonala 60 százalékban készen áll, az állomások szerkezetépítése sok helyen 90 százalék feletti.

Az állomások környéke még 2011 első feléig munkaterület marad, ez azonban már csak kis mértékben befolyásolja a hétköznapi forgalmat.

Hétfőtől ismét autóval is átjárható a Kálvin tér mindkét irányból. A 4-es metró építéséhez kapcsolódó kiskörúti felújítás révén a Szabadság híd immár teljesen be tud kapcsolódni Budapest közlekedésének vérkeringésébe - írja a budapest.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.