BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Bookline az év internetes kereskedője

A Bookline.hu Nyrt. 2005 után idén második alkalommal nyerte el az „év internetes kereskedője” címet. A díjat 2009. november 10-én ötödik alkalommal adták át miután több mint tízezer internet-felhasználó, közel 800 webáruházra adta le szavazatát.

Ötödik alkalommal adták át az „év internetes kereskedője” díjat, amelyet 2009-ben, történetében másodszor a Bookline.hu Nyrt nyert el. A Bookline-t idén tavasszal a hagyományos kereskedelem területén is a legjobbnak választották, miután elnyerte a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által kiosztott - azonos elnevezésű- év kereskedője díjat.



Az év internetes kereskedője díj elnyerésével a Bookline.hu mind az off-line mint pedig az on-line kereskedelem világának elismerését átvehette. A díj eddigi hagyományaihoz híven a Bookline idén is a több mint tízezer közönségszavazat segítségével került be a legjobb 10 kereskedő közé, ahol a szakmai zsűri döntése alapján választották az idei év legjobbjának.

2009. november 10-én az alapító, CIB Bank székházában, ötödik alkalommal megrendezett eredményhirdetés és díjátadó alkalmával a zsűri kiemelte, hogy a Bookline új kezelő felülete a letisztult design, a könnyű navigáció és a korábbinál áttekinthetőbb oldalnak köszönhetően jelentős előrelépést tett a felhasználóbarát szolgáltatás érdekében. Emellett Novák Péter a főtámogató Kirowski ügyvezetője, a zsűri nevében felhívta a figyelmet a Bookline új, Scarab Researc-csel közösen fejlesztett termékajánló szolgáltatásra, amely a magyar piacon egyedülálló.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.