BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Michael Jackson legyőzte Britney-t - Keresési toplista

Az elmúlt négy évben Britney Spears uralta a Yahoo keresési halálát, Michael Jackson halála azonban megfosztotta első helyétől az énekesnőt.

A Yahoo idén is közzétette azokat a kifejezéseket, amelyeket leggyakrabban ütöttek be keresőjébe. Igaz, a rangsor nem feltétlenül jellemzi az internetes világot, mivel a Yahoo jelentős lemaradással a második a Google mögött. (A keresőóriás is ebben a hónapban mutatja be toplistáját) - írja az AP.

Michael Jackson neve egyébként biztosan előkelő helyen szerepel majd a piacvezető keresési rangsorában is, mivel a halálát követő pár órában olyan nagy számú keresést indítottak vele kapcsolatban, hogy a Google automatizált támadásnak vélte az akciót.

A Yahoo top tízes listáján több új név is szerepel, ilyen a Twilight, a vámpír sztoriből eddig két mozifilm is készült. A negyedik helyen újoncként szerepelt a Transformers-sztár Megan Fox, míg a nyolcadik, Kim Kardashian, akinek családját egy valóság show mutatja be. A kilencedik helyen szintén újként jelenik meg a NASCAR.

A többi helyet a már 2008-ban is a győztesek között szereplők kapták meg: harmadik a World Wrestling Entertainment (WWE), az ötödik Britney Spears, a hatodik egy anime karakter, Naruto. A hetedik helyen az American Idol tehetségkutató műsor szerepel, tízes listát pedig egy online videójáték, a RuneScape zárja.

Tavaly még Barack Obama vezette a listát, de mostanra eltűnt a legjobb tízből. Szintén kiesett a legnépszerűbbek közül Miley Cyrus, Jessica Alba, Lindsay Lohan és Angelina Jolie.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.