BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bill Gates twitterezni kezdett

A Microsoft alapítója körülbelül fél napja csatlakozott a mikroblog oldalhoz.

"Helló világ" – köszönt a Twitterezőknek Bill Gates, aki 14 órával ezelőtt csatlakozott a közösséghez BillGates néven. A Microsoft alapítója eddig öt üzenetet tett közzé az oldalon, közöttük egyet, amelyben megköszöni a felhasználóknak, hogy köszöntötték.

Gates hozzáteszi, hogy sokat kell tanulnia a Twitterről és örömmel várja, hogy további információkat osszon meg. Pár óra alatt több mint 160 ezren kezdték követni a volt Microsoft-vezér blogját. A milliárdos üzletember jelenleg 40 Twitterezőt követ, köztük saját alapítványát, a Microsoft kutató oldalát, technológiai szaklapokat és a TIME magazint.

A Microsoft alapítójának csatlakozása jelentőséggel bír, hiszen ezzel Bill Gates is letette a voksát a függetlenül működő, rendkívül népszerű közösségi oldal mellett. A Twitter mostanra a legrangosabb médiumok megjelenési helyévé vált és olyan közéleti személyiségek közlik rajta keresztül gondolataikat, mint Al Gore vagy Warren Buffett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.