BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Van ilyen is! A vártnál jobban fejlődik egy magyar cég

Még a vártnál is magasabb lett és elérte az 5,17 milliárd forintot az elsősorban takarítással és építőipari tevékenységgel foglalkozó Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele.

A gyorsmérleg szerinti egymilliárdos forgalomnövekedés különösen akkor számít jelentősnek, ha figyelembe vesszük, hogy az építőipart különösen nagymértékben sújtja a válság – mondta a miskolci cég tulajdonosa, Jánosik Lajos, aki az idei évben 5,9 milliárd forintos bevételre számít.

A megrendelők köre ismét bővült és egy újabb, havi 15 millió forintos takarítási szerződést kötöttek a közelmúltban. Jánosik Lajos kiemelte, hogy tavaly 150 millió forintot fordítottak beruházásra, korszerűsítésre.

A megtermelt tőke nagy részét idén is visszaforgatják a cégbe. Az 1989-ben alapított cég több mint 300 főt foglalkoztat, és a kiterjedt alvállalkozói körrel együtt további körülbelül 1000 embernek biztosít munkalehetőséget. A vállalat 94 százalékban Jánosik Lajos tulajdonában van, a cég saját tőkéje megközelíti az 1 milliárd forintot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.