BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hétfőn kezdődik a Mobile World Congress

Hétfőn délelőtt megkezdődik a mobil iparág legjelentősebb eseménye, a barcelonai GSMA Mobile World Congress (MWC)

Az eseményen majdnem minden jelentős mobilcég kiállít, a készülékgyártók többfunkciós, az eddigieknél nagyobb érintőképernyős mobilokat és okos telefonokat mutatnak be, míg a szolgáltatók továbbra is a széles sávú, ám egyre gyorsabb internet-szolgáltatásokra építenek.

Az egyik legnagyobb standon a Magyarországon is szolgáltató, T-Mobile mutatkozik be internetes és más megoldásaival, míg a mobilgyártók közül a világelső Nokia nem vesz részt a kiállításon. Igaz, a helyszíntől nem messze, egy másik épületben két napon keresztül fogadja a mobil távközlés iránt érdeklődőket. A Nokia vélhetően úgy gondolja, anyagilag is jobban megéri neki, ha nem négy napon át tartó MWC-én jelenik meg, hiszen itt is be tudja mutatni készülékeit és a legújabb szolgáltatásait.

A kiállításon a készülékgyártók új operációs rendszerekkel felszerelt mobilokat mutatnak be, fényesebb és teltebb színekkel, a korábbiakhoz képest jóval nagyobb érintőkijelzőkkel.

 A február 15-18 között megrendezendő eseményen az ITD Hungary támogatásával magyar cégek is részt vesznek: az Allround, a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary közös standon mutatkozik be a világ legnagyobbjai mellett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.