BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hihetetlen összeget hoz az Avatar Cameronéknak

James Cameron 3D-s filmeposzára, az Avatarra váltották a legtöbb jegyet a hétvégén az észak-amerikai mozikban - derült ki a vasárnapi becslésekből. Ezzel az Avatar már hetedik hete vezeti a hétvégi jegyeladási listát.

Az Avatar a hétvégén nagyjából harmincmillió dolláros bevételt ért el az észak-amerikai mozik pénztáraiban, ezzel már 594,5 millió dolláros összbevételt hozott a területen.

A nemzetközi jegyeladások kedden érték el 1,8 milliárd dolláros rekordbevételt, amelyet szintén egy Cameron film, a Titanic tartott eddig.

Bár James Cameron reményei szerint a 3D-s technológia visszaveti majd az illegális letöltők letöltési kedvét, a jelek szerint az Avatar nem csak a jegyeladási rekordokat dönti meg, de az illegális letöltési számot tekintve is az élre tör.

James Cameron filmje eddig komoly sikert aratott, az iparági elemzők ezért most azt találgatják, elég lehet-e egyetlen mozi ahhoz, hogy a szkeptikusokat 3D és Blu-ray hívekké tegye?

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.