BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két magyar cég a rangos toplistán

A TriGranit három helyet javított, a Futureal befutott a tíz legnagyobb fejlesztő közé

Két magyar ingatlanfejlesztő is szerepel a PropertyEU című szaklap legfrissebb európai toplistáján, amelyet a 2009 végén rögzített tervezett fejlesztési érték alapján állítottak össze. A TriGranit három helyet ugrott előre a 2008-as összesítéshez képest, és a negyedik lett, a Futurealt pedig a tizedikként jegyzik, ez a vállalat először került be a lista első tíz szereplője közé, tavaly a huszadik volt.

A PropertyEU magazin összesítésének érdekessége, hogy őrségváltás történt az élen: a holland Multi Corporation a 6,7 milliárd eurójával csak bronzérmes lett, helyét a szintén holland ING RED foglalta el 7,7 milliárddal, az ezüstérmes az ugyancsak holland MAB Development Group lett 7,1 milliárddal. A TriGranit a maga 4 milliárd eurójával jócskán megelőzte a térségben szintén igen aktív Plaza Centerst, de több osztrák céget és német nagyvállalatot is.

További részletek a holnapi Világgazdaságban!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.