BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új internet csoportvezető a TV2-nél

Barócsi Áront nevezte ki a TV2 a csatorna Internet csoportvezetőjének.

A szakember a jövőben a csatorna internetes projektjeinek összefogásáért és irányításáért felel.

A tv2.hu oldal teljes megújítása után a TV2 az újonnan létrehozott pozícióval is azt szeretné hangsúlyozni, hogy kiemelt fontosságú területként kezeli online felületeit, és az élőben nézhető valamint a visszanézhető műsorok mellett a jövőben is extra tartalmakkal és közösségépítő funkciókkal kívánja jelenlétét erősíteni. 

Barócsi Áron 2007 májusa óta dolgozik a TV2-nél: a 2010. február elején megújult tv2.hu site struktúrájának, szolgáltatásainak, felhasználói felületének, tartalom menedzsment workflowjának, közösségi funkcióinak és mérési módszertanának tervezése és fejlesztése teljes egészében az ő és egy TV2-es fejlesztő kollegájának munkája.

A szakember a budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát, ahol szakterülete a robotinformatika és irányítástechnika volt.


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.