BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A héten ismét nőhet a benzin ára

A MOL ismét emelheti az üzemanyagok nagykereskedelmi listaárait, a benzin és gázolaj tőzsdei jegyzésárak ugyanis tovább emelkedtek, aminek hatásait a kismértékben erősödő forint sem tudta ellensúlyozni - értesült a portfolio.hu.

Az elmúlt két év hektikus ármozgásai közepette a MOL árdöntései kevésbé kiszámíthatóak, mint korábban, így pontosan szinte lehetetlen előre jelezni, hogy mekkora lehet a hazai árváltozás ezen a héten.

Mint ismert, két hete a MOL 3 forintot emelt az üzemanyagok nagykereskedelmi listaárain úgy, hogy a mostaninál valamelyest kisebb áremelkedéseket lehetett mérni az üzemanyagok tőzsdei jegyzésárában.

A világpiaci ármozgások alapján tehát a Portfolio.hu úgy véli, hogy ezen a éten megvan az esélye egy újabb üzemanyagár-emelésnek, mely ezúttal a gázolaj esetében eredményezhet nagyobb mértékű változást.

portfolio.hu - Világgazdaság Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.