BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Majdnem annyi Skoda fogyott, mint Volkswagen

Az idei első negyedévben a Porsche Hungaria Volkswagen márkájú autóból adott el a legtöbbet, de ezt kevéssel lemaradva követte a Skoda.

Az első negyedévben az összes márkát tekintve 3 240 autót értékesített a Porsche Hungaria, 1 441 darabbal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában.

Januártól márciusig 1350 Volkswagen talált gazdára, miközben ugyanezen időszak alatt 1242 Skoda kelt el. A tavalyi év első negyedében még jóval nagyobb volt a különbség a csoport két márkájának hazai eredménye között, a helyzet azért változott meg, mert a Volkswagen márka jelentős csökkenést könyvelhetett el idén – derül ki a cég adataiból.

Seatból 340, Audiból 380 darab fogyott az első negyedévben. Míg az Audi teljesítménye szinte alig változott 2009-hez képest, a Seat eladások több mint felére csökkentek az utóbbi egy évben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.