BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy forgalom a Mol igazgatóságában: jön Járai és Parragh is

A MOL Igazgatóságának tagjai közül tegnap jelezte lemondási szándékát Akar László, Kamarás Miklós és dr. Kemenes Ernő. Helyettük nagy valószínűséggel Járai Zsigmond, Parragh László, valamint Martin Roman érkezhetnek.

A MOL Igazgatóságának tagjai közül tegnap Akar László, Kamarás Miklós és dr. Kemenes Ernő jelezték az Igazgatóságnak lemondási szándékukat a 2010. április 29-én tartandó éves rendes közgyűlés berekesztésének hatályával.

A MOL Igazgatósága tudomásul vette Kamarás Miklós és dr. Kemenes Ernő urak tagságukról történő lemondását, valamint Akar László azon döntését, miszerint lemond igazgatósági tagságáról annak érdekében, hogy ezen lépése elősegítse a MOL regionális partnerségi stratégiájának megvalósítását és a 2010. április 29-én tartandó éves rendes közgyűlés dr. Martin Romant, a CEZ vállalat elnökét válassza meg a MOL igazgatósági tagjává.

Az Igazgatóság a lemondott tagok helyére javasolja a közgyűlésnek Járai Zsigmond, dr. Parragh László és dr. Martin Roman igazgatósági taggá történő megválasztását.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.