BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új laptopok érkeztek!

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai gyártó és forgalmazó négy új notebook-ot mutatott be.

A Satellite L650 laptop 15,6 hüvelykes (39,6 cm) képátlójú, LED-háttérvilágítással felszerelt HD kijelzővel rendelkezik, biztosítva a teljes hordozhatóságot és a nagy teljesítményt útközben is. A 17,3 hüvelykes (43,9 cm) képátlójú Satellite L670 notebookot az asztali számítógépek teljes körű helyettesítésére tervezték olyan felhasználók számára, akik minél nagyobb kijelzőn szeretnék élvezni a multimédiás tartalmakat – kiváló minőségben, mégis elérhető áron. Az új Toshiba Satellite L650 és a Satellite L670 modellek 2010 második negyedévétől Magyarországon is megvásárolhatók.

A Satellite C650 15,6 hüvelykes (39,6 cm-es) laptopot azoknak ajánlja a cég, akik alacsony áron keresnek olyan laptopot, amely megfelel az olyan mindennapi igényeknek, amelyek egy számítógéptől napjainkban elvárhatóak. A Satellite C650 modell 2010 második negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

A Satellite L630 vékony és könnyű, 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel ellátott notebook-ot olyan felhasználók számára tervezték, akiknek olyan nagy teljesítményű laptopra van szükségük, amit útközben is biztonsággal használni tudnak. A Satellite L630 modell 2010 második negyedévétől Magyarországon is megvásárolható.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.