BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A foci vb-ben bízik az Adidas

Herbert Hainer szerint a céghez tartozó Reebook márka, valamint a néhány hét múlva kezdődő futball világbajnokság optimizmusra ad okot.

Az Adidas, a világ második legnagyobb sportszergyártója korábban már meglepte a piacokat azzal, hogy a vártnál jobb első negyedéves adatokról számolt be és megemelte az idei évre vonatkozó kilátásait. Az Adidas most az éves értékesítés és a marzsok tekintetében is optimistább, a német vállalat 5 százalék körüli eladásnövekedésre számít a Reuters jelentése szerint.

A szintén német Puma is optimistább prognózissal várja az idei évet a futball vb-nek köszönhetően, annak ellenére, hogy a gazdasági kilábalás egyelőre csak kevéssé érte el a vásárlókat.

A fociban egyébként nem csak a sportszergyártók, hanem maga a FIFA is erősen bízik, a szervezet egymilliárd dolláros nettó jövedelmet vár az eseménytől.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.