BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bíztató eredmények a Lindénél

A Linde jól kezdett az idén kezdődött pénzügyi évben - olvasható a német technológiai cégcsoport Münchenben ma közzétett közleményében.

A Linde cégcsoport értékesítési forgalma az idei első negyedben 7,4 százalékkal nőtt és 2,9 milliárd eurót ért el. Az üzemi eredmény még nagyobb mértékben, 19,1 százalékkal nőtt és 641 millió euró lett. A Linde bejelentette, hogy Kazahsztánban levegőelválasztó berendezést épít a világ legnagyobb acélgyára, az ArcelorMittal részére. A befektetés értéke 95 millió euró. 

"Úgy tűnik, hogy a legrosszabbon már túl vagyunk. Különösen az első negyedév végén volt érzékelhető a kereslet jelentős élénkülése" - hangoztatta Wolfgang Reitzle, a Linde AVG elnök-vezérigazgatója. Szerinte a jelenlegi gazdasági prognózisok figyelembe vételével a cégcsoport idei értékesítési forgalma és profitja nagyobb lesz, mint tavaly.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.