BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Élőben közvetíti az MTV a kormányalakítást

Május 29-én, szombaton teszi le esküjét az új miniszterelnök és kormánya, a Magyar Televízió a Parlament ülését élőben közvetíti 11 órától.

A köztelevízió stúdiójában 10.35-kor Süveges Gergő politikai elemzőkkel, Török Gáborral és Giró-Szász Andrással feleleveníti a választások óta eltelt egy hónap történéseit, a kormányprogram vitáját. Várhatóan 11 órakor kapcsolják az Országgyűlést, ahonnan először a kijelölt miniszterelnök a vitában elhangzottakra adott viszontválaszát, majd délután az eskütételt közvetíti az MTV.

A szünetekben ismét a stúdióé a szó, illetve összefoglalókat láthatnak a nézők a délelőtti plenáris ülésről is. A kormányalakítás várhatóan négyórás élő közvetítése az m1-en és az m2-n is látható, illetve nyomon követhető a www.hirado.hu oldalon is.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.