BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hoznak a konyhára a Michelin-díjak

Tolonganak a vendégek azokban a hazai csúcséttermekben, amelyeket valamilyen elismerésben részesített márciusban a Michelin gasztronómiai útikalauz.

Az első magyarországi Michelin-csillaggal büszkélkedő Costes kihasználtsága például a korábbi alig ötvenről közel száz százalékra ugrott, üröm az örömben, hogy ennek ellenére nem vált nyereségessé az étterem működése.
Kedvező tapasztalatokról számolt be a Bib Gourmand minősítést kapott Arcade Bistro, valamint Bock Bisztró is.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.