BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyarország legnézettebb időjárás-oldala iPhone-on

iPhonra fejlesztett kliensprogrammal rukkolt elő Magyarország legnézettebb időjárás-oldala, az idokep.hu. Mobil, helyfüggő térképek és észlelés.

Magyarországon is rendkívüli népszerűségnek örvend az Apple sok téren újítást hozó telefonja, az iPhone. 2010 tavaszán nagyjából 100 ezer darab lapul a magyarok zsebében, ennek jelentős hányadán fut AppStore-ból letöltött időjárás kliens is.

A kliens segítségével a honlap legfontosabb elemei érhetőek el, a böngészőnél sokkal gyorsabban és kevesebb adat letöltésével. Az előrejelzés menüpontban mind a 7, mind a 30 napos előrejelzés, valamint a szöveges prognózis is olvasható. Nagy térképeink közül az Időkép, a Hőtérkép, a Felhőkép és a Széltérkép érhető el, melyek tetszés szerint nagyíthatóak és kicsinyíthetőek, a program mindig a megfelelő felbontású változatot (kicsi, normál, HD) tölti le, annak is csak azon részét, amelyet éppen nézünk (a Google Maps-hez hasonlóan).

A fejlesztés során hangsúlyt kapott a helyfüggőség is, így minden programindításkor a jelenlegi GPS koordinátákhoz igazítva jelennek meg a térképek. Teljes értékű észlelőfelület is helyet kapott a programban, itt szintén nem kell bíbelődnünk a helyzet beállításával - a GPS ezt megteszi helyettünk.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.