BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megújult a Pannon Lapok Társasága weboldala

Márciustól megújult formában érhető el a Pannon Lapok Társasága (PLT) vállalati webolala, a www.plt.hu.

A Fejér, Vas, Veszprém és Zala megye legjelentősebb sajtótermékeit megjelentető kiadóvállalat, naponta több mint 600 ezer olvasóhoz jut el, ezzel a térség napilapszegmensében vezető szerepet tölt be. A WAZ csoporthoz tartozó PLT a közelmúltban online arculatát és tartalmi struktúráját újította meg, mostantól pedig vállalati website-ja érhető el felfrissített formában.

A weboldal teljes körű áttekintést ad a vállalatról, annak felépítéséről, menedzsmentjéről, anyacégeiről és a WAZ médiacsoport felépítéséről. Látogatói információkat kaphatnak a napilapokról, (Zalai Hírlap, Vas Népe, Napló, Fejér Megyei Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap) a grátisz lapokról (Maraton, Szuperinfó) és egyéb kereskedelmi kiadványokról. Saját terjesztői hálózatáról, a komplex szolgáltatásokat kínáló hirdetési főosztályáról és a rotációs cold-set nyomtatási technológiával működő nyomdai központról külön rovatban olvashatnak. Az oldal felhasználóbarát, könnyen navigálható, áttekinthető. Aki a vállalatról érdeklődik, itt minden fontos információt és elérhetőséget megtalál.

A plt.hu a mai trendnek megfelelően friss arculattal, könnyen áttekinthető, gyors menürendszerrel, folyamatosan aktualizált hír-, és szolgáltatói tartalommal, gazdag képanyaggal tájékoztatja, informálja a weboldal olvasóit, a kiadó ügyfeleit. A vállalat honlapjának további menedzselésében illetve szerkesztésében innovatív, az igényeknek megfelelő stratégiát alkalmaz és várja partnerei visszajelzéseit, ezzel is segítve a további fejlesztéseket.

Az üzleti partnerek tájékozódását közvetlen üzenetküldés, letölthető termékre szabott Médiaajánló segíti, de egy klikkel konkrét árajánlatkérést is küldhet az érdeklődő a kiadónak.  A PLT sajtószobával várja az újságírókat, ahol a cégről megjelent hírek, sajtóközlemények időrendben elérhetők. A website a szolgáltatásokra külön fókuszál: a központi e-mail cím ([email protected]) megkönnyíti a felhasználók számára az ügyintézést, valamint a gördülékenyebb ügyfélkapcsolat kialakítását.

A Pannon Lapok társasága lapkiadóként elkötelezetten vallja, hogy csak az állandó megújulás, a folyamatos innováció vezet az egyre magasabb olvasói és hirdetői elégedettséghez. Ezt a filozófiát alkalmazza online megjelenéseinél és a vállalati website szerkesztésénél is. A cég felelősséget érez a társadalomért, amelyben működik, ezért több olyan programot indított, amivel a saját szakmai és működési területén tehet a PLT-megyékben élő emberekért, elsősorban a fiatalokért. A PLT újságírói stúdiója, valamint diákokat megszólító, olvasásra nevelési programjai révén sokat tesz a jelen és a jövő fiatal generációjáért. Ezekről is részletesen beszámol a site.

Az oldal folyamatosan frissül és bővül: olvashatók itt írások, beszámolók a cég aktuális kampányairól, üzleti ajánlatairól, rendezvényeiről, és természetesen a vállalati site-ról elérhető napilapok on-line felületéről is

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.