BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Házasságot kötött" a Yahoo és a Facebook

A két cég együttműködési megállapodást írt alá, amelynek célja, hogy nagyobb kényelmet és több megosztási lehetőséget biztosítson azoknak, akik mindkét portálon rendelkeznek profillal.

Az üzlet segítségével a Yahoo és a Facebook felhasználói egy művelettel frissíthetik megjelenésüket mindkét oldalon és egyúttal nagyobb lesz az átjárás a portálok között. A megállapodás a Yahoo más oldalait, így a Flickr-t is érinti, a felhasználók ezeken a weboldalakon is megoszthatják, mi a helyzet a Facebookos ismerőseikkel – tudósít a BBC.

A Yahoo bármelyik oldalon létrehozott személyes tartalmakat a jövőben azok az ismerősök is megkaphatják, akik nem rendelkeznek Yahoo profillal, csak a Facebookon regisztráltak. A Yahoo emellett a beállítások pontosabb állíthatóságát és a jogok finomhangolását is ígéri az átalakítást követően.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.